Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane is ook Marcelo kwijt met blessure

Zidane is ook Marcelo kwijt met blessure

10 feb 2021, 18:52

Zinedine Zidane zal de komende weken geen beroep kunnen doen op Marcelo. De Braziliaanse international heeft een spierblessure opgelopen in de linkerkuit. Real doet zelf geen mededeling over de duur van herstel, Spaanse media schatten het op een week of drie.

Naast de competitiewedstrijden tegen Valencia, Real Valladolid en Real Sociedad zou de verdediger zo ook het eerste duel met Atalanta in de achtste finales van de Champions League op 24 februari moeten missen. Marcelo blesseerde zich dinsdag in het slot van de competitiewedstrijd tegen Getafe, een duel dat met 2-0 werd gewonnen. Zidane kampt met een blessuregolf in zijn selectie. Ook Eden Hazard, Sergio Ramos, Rodrygo, Federico Valverde, Eder Militao, Álvaro Odriozola, Daniel Carvajal en Lucas Vázquez zijn geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.