Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane is blij dat hij weer thuis is

Zidane is blij dat hij weer thuis is

11 mrt 2019, 22:15

MADRID (ANP) - Trainer Zinédine Zidane wil Real Madrid weer terugbrengen waar de Spaanse topclub thuishoort. ,,Ik ben heel blij dat ik weer thuis ben", zei hij maandag tijdens zijn presentatie in Estadio Santiago Bernabéu.

Zidane verliet Real aan het einde van het vorig seizoen als een succesvol coach. Hij won in 2,5 jaar tijd liefst drie keer de Champions League. De Fransman pakte daarnaast met Real een keer de Spaanse titel, twee keer de Europese Supercup, één keer de Spaanse Supercup en twee maal het WK voor clubs.

Julen Lopetegui mocht Zidane opvolgen maar de voormalig bondscoach van de Spanjaarden werd eind oktober wegens teleurstellende resultaten alweer weggestuurd. Solari moest maandag na vier maanden het veld ruimen na twee gevoelige nederlagen tegen Barcelona en de afgang van vorige week tegen Ajax in de Champions League (1-4).

Zidane benadrukte dat hij niet kan wachten totdat hij dinsdag weer een training van Real mag leiden. ,,De voorzitter heeft me gebeld en omdat ik van hem en deze club hou, ben ik weer hier."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.