Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane: 'Ik ben dus toch niet zo'n rampzalige trainer'

Zidane: 'Ik ben dus toch niet zo'n rampzalige trainer'

17 apr 2021, 16:52

Trainer Zinedine Zidane van Real Madrid kreeg dit seizoen heel wat kritiek, maar in de beslissende fase van het seizoen staat zijn elftal wel in de halve finales van de Champions League en doet het volop mee in de strijd om de Spaanse titel. "Ik denk dat ik dus toch niet zo'n rampzalige trainer ben", zei Zidane een dag voor de uitwedstrijd in La Liga tegen Getafe. "Al weet ik ook dat ik zeker niet de beste coach ben."

De 48-jarige Fransman is bezig aan zijn tweede periode als hoofdtrainer van Real Madrid. In zijn eerste periode van 2,5 jaar won de 'Koninklijke' onder meer drie keer de Champions League. Zidane keerde begin 2019 terug als trainer van de Madrilenen en hij leidde zijn ploeg vorig jaar naar de landstitel. Real Madrid schakelde deze week Liverpool uit in de kwartfinales van de Champions League en heeft in de Spaanse competitie na de gewonnen 'Clásico' tegen Barcelona (2-1) nu 1 punt achterstand op koploper Atlético.

"Dit team heeft al veel gewonnen, maar wil altijd meer. We gaan nu in een maand tijd tien wedstrijden spelen. Daar zijn we blij mee, want dat betekent dat we nog op meerdere fronten actief zijn", zei Zidane. "Ik ben hier gelukkig, maar ik denk nooit aan de toekomst, alleen aan de komende wedstrijd. Ik zal vechten tot de laatste dag dat ik hier ben. Ik prijs me gelukkig dat ik bij deze geweldige club zit en deze ploeg mag coachen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.