Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane hoopt dat Messi bij FC Barcelona blijft

Zidane hoopt dat Messi bij FC Barcelona blijft

9 apr 2021, 19:10

Zinédine Zidane hoopt dat Lionel Messi ook volgend seizoen weer van de partij is als Real Madrid en FC Barcelona het tegen elkaar opnemen. De trainer van de Madrilenen zei dat vrijdag in zijn vooruitblik op 'El Clásico' van zaterdag.

'Ik hoop dat het niet zijn laatste 'Clásico' is. Ik wil dat hij bij FC Barcelona blijft, het is goed voor de Spaanse competitie', aldus Zidane, die met Real een achterstand van 2 punten op Barcelona heeft.

Het contract van Messi loopt komende zomer af. De 33-jarige Argentijnse spelmaker wilde eigenlijk vorig jaar al weg, maar de clubleiding liet hem niet vertrekken. De nieuwe voorzitter Joan Laporta heeft gezworen dat Messi bij Barcelona blijft, maar een nieuwe verbintenis is er vooralsnog niet.

'Messi is natuurlijk gevaarlijk, maar Barcelona heeft ook een heel goed team', aldus Zidane, die verdedigers Sergio Ramos en Raphaël Varane mist. Dani Carvajal en Eden Hazard hebben de training hervat en zijn zaterdag mogelijk inzetbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.