Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane haalt uit naar Bale: 'Ook met vier wissels had ik hem niet ingebracht'

Zidane haalt uit naar Bale: 'Ook met vier wissels had ik hem niet ingebracht'

19 mei 2019, 20:00

De relatie tussen Real Madrid en Gareth Bale lijkt ten einde, zeker als Zidane hoofdtrainer blijft bij de Koninklijken. De Welshman is onder de Franse trainer persona non grata geworden in Madrid. Dit bleek wel na de verloren wedstrijd tegen Betis (0-2). Na afloop haalde Zidane hard uit naar zijn aanvaller: 'Ook als ik een vierde wissel had gehad, dan had ik hem niet ingebracht.' Direct na het laatste fluitsignaal snelde de buitenspeler de tunnel in.

Tijdens het vorige termijn van Zidane als trainer boterde het al slecht tussen de twee. Bale, de voorheen duurste speler ter wereld, heeft bij Madrid nooit echt waar kunnen maken. Bale maakte in 2013 voor 100 miljoen de overstap van Tottenham naar Madrid. Eerst werd gesteld dat Bale moeilijk kon samen spelen met sterspeler Ronaldo, maar ook na het vertrek van Ronaldo is Bale hopeloos uit vorm.

Een andere reden voor de uitspraken van Zidane kan een vermeend kleedkamerincident zijn. In de kleedkamer zou Bale hebben gezegd: 'Ik heb nog een contract voor drie seizoenen. Als Real Madrid van me af wil, moeten ze me zeventien miljoen euro per jaar betalen. Anders blijf ik en het maakt niet uit of ik speel: dan ga ik lekker golven.' Of dat er mee te maken heeft, is nog onduidelijk. Zeker lijkt dat een breuk tussen Real en Bale onvermijdelijk is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.