Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane grijpt terug op oude garde bij Real

Zidane grijpt terug op oude garde bij Real

16 mrt 2019, 16:26

MADRID (ANP) - Zinedine Zidane grijpt bij Real Madrid terug op de ervaren spelers waarmee hij de afgelopen jaren zoveel successen vierde. De Franse trainer, terug bij Real als opvolger van Santiago Solari, heeft in thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo basisplaatsen over voor onder anderen doelman Keylor Navas, linksback Marcelo en spelmaker Isco. Zij waren onder Solari op de bank beland.

Zidane nam vorig jaar, enkele dagen nadat hij met Real Madrid voor het derde jaar op rij de Champions League had gewonnen, onverwacht afscheid. De 46-jarige Fransman was naar eigen zeggen toe aan rust. Zijn opvolger Julen Lopetegui hield het slechts een paar maanden vol en Solari werd aan de kant geschoven nadat de 'Koninklijke' in een week tijd was uitgeschakeld in de Spaanse beker, de titelstrijd en de Champions League. De Madrilenen vlogen uit Europa door een nederlaag tegen Ajax: 1-4.

,,Het is tot nu toe een moeilijk jaar, maar we hebben nog elf wedstrijden om het goed af te sluiten'', zei Zidane.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.