Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane geniet van 'spectaculair' Real Madrid

Zidane geniet van 'spectaculair' Real Madrid

10 dec 2020, 13:22

Trainer Zinedine Zidane heeft genoten van het optreden van Real Madrid in de Champions League tegen Borussia Mönchengladbach. Juist op het moment dat de druk er vol op stond, liet de 'Koninklijke' weer zijn klasse zien. 'We vlogen vanaf de aftrap uit de startblokken. Onze eerste helft was spectaculair, na rust speelden we ook fantastisch', zei Zidane, wiens elftal met 2-0 won van Gladbach en daardoor als groepswinnaar de knock-outfase bereikte.

Voor de dertienvoudig kampioen van Europa dreigde uitschakeling, iets wat Real Madrid nog nooit gebeurde in de groepsfase van de Champions League. Volgens Spaanse media zou voor Zidane ontslag volgen als zijn ploeg het niet redde. 'Natuurlijk hadden de spelers last van alles wat van buitenaf op ze af kwam, maar de fans van Real Madrid kunnen trots zijn op dit team', zei de 48-jarige Fransman. 'Ik heb als een fan genoten van het spel van mijn ploeg.'

Bekijk hieronder de samenvatting van Real Madrid - Borussia Mönchengladbach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.