Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane baalt van speculaties over ontslag bij Real Madrid

Zidane baalt van speculaties over ontslag bij Real Madrid

5 feb 2021, 21:04

Zinédine Zidane baalt van aanhoudende speculaties in de Spaanse media over een dreigend ontslag voor hem als trainer van Real Madrid. "Ik ben boos, dit is niet wat ik verdien", zei hij tijdens een persconferenties voor het uitduel van zaterdag met Huesca.

Zidane won als trainer van Real driemaal de Champions League en veroverde tweemaal de landstitel. "De ene dag ben ik bijna ontslagen en als we gelijkspelen of verliezen dan ben ik echt weg", mopperde de Fransman. "We spelen de laatste tijd niet fantastisch maar we staan te popelen om ons terug te vechten. Vorig jaar zijn we kampioen geworden. Dan mogen we nu toch nog alles geven om die titel te verdedigen. Ik wil er het beste van maken hier tot de laatste dag. En als mensen willen dat ik opgeef, dan wil dat nog niet zeggen dat ik dat ook doe. En de spelers ook niet."

Real Madrid heeft 10 punten minder dan koploper Atlético, dat ook nog eens een duel minder heeft gespeeld. Eden Hazard heeft opnieuw een blessure opgelopen. Hij moet waarschijnlijk een maand toekijken met een dijbeenblessure. "Dat is heel vervelend", zei Zidane. "Hij wil zo graag laten zien hoe belangrijk hij voor ons kan zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.