Terug

Volg Vandaag Inside

Zestal Ajacieden keert terug op training, FC Twente mét herstelde Zerrouki

Zestal Ajacieden keert terug op training, FC Twente mét herstelde Zerrouki

13 jan 2023, 14:10

Ajax kan zaterdagavond mogelijk een beroep doen op een zestal spelers uit de ziekenboeg. Bij tegenstander FC Twente is smaakmaker Ramiz Zerrouki op tijd hersteld voor de topper van het weekend.

De terugkeer van zes Ajacieden betekent eindelijk weer een opsteker voor trainer Alfred Schreuder. De geplaagde coach had in de bekerwedstrijd te maken met maar liefst 10(!) afwezigen. Vrijdag keerden daarvan zes weer terug: Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Jurriën Timber, Edson Álvarez en Youri Regeer. De laatste twee namen konden tegen Den Bosch niet in actie komen vanwege griep.

Zerrouki hersteld

Ramiz Zerrouki kan zaterdagavond voor FC Twente uitkomen in de uitwedstrijd tegen Ajax. De middenvelder is hersteld van een griep. Hij trainde vrijdag volledig mee met zijn ploeggenoten van de club uit Enschede.

Zerrouki zag afgelopen week een transfer naar Feyenoord mislukken. FC Twente wil de international van Algerije pas in de zomer verkopen. "Daar ben ik heel blij mee", zei trainer Ron Jans. "Daar spreekt ambitie uit. Ik vind ook dat we nu geen dragende spelers moeten verkopen als we het geld niet echt meteen nodig hebben."

Zerrouki meldde zich ziek nadat technisch directeur Jan Streuer aan Feyenoord had laten weten dat de transfer niet doorging. "Hij was ook echt ziek", benadrukte Jans. "Zoals duizenden andere Nederlanders. Michel Vlap was ook ziek, net als Gijs Smal en Mees Hilgers. Daar krijg ik toch ook geen vragen over? Gelukkig is iedereen weer fit. We hebben een fitte selectie en kijken echt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. We hebben er heel veel zin in."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.