Zesde achtereenvolgende gelijkspel Hoffenheim

23 dec 2018, 21:35

SINSHEIM (ANP) - Hoffenheim heeft voor de zesde keer op rij gelijkgespeeld in de Bundesliga. De nummer zeven van de Bundesliga kwam tegen Mainz 05 niet verder dan 1-1.

Hoffenheim begon nog wel voortvarend. Kerem Demirbay draaide na tien minuten weg bij zijn tegenstander en scoorde vanaf zo'n twaalf meter met een diagonaal schot. Vijf minuten later schoot Jean-Philippe Mateta hard raak en die goal bleek goed voor een punt.

Bij Hoffenheim werd Joshua Brenet in de 73e minuut gewisseld, bij de bezoekers deed Jean-Paul Boëtius de hele wedstrijd mee.

Vier van de zes

Vier van de laatste zes duels van Hoffenheim eindigden ook in 1-1. Het won op 10 november voor het laatst, met 2-1 van Augsburg. Tussen alle remises in de Bundesliga door werd er twee keer verloren in de Champions League, van Sjachtar Donetsk (2-3) en Manchester City (2-1).