Terug

Volg Vandaag Inside

Zes spelers van Ajax 'op scherp'

Zes spelers van Ajax 'op scherp'

15 apr 2019, 21:32

TURIJN (ANP) - Matthijs de Ligt, Daley Blind, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Frenkie de Jong moeten op hun tellen passen. Als zij dinsdag een kaart krijgen in het uitduel met Juventus, dan zijn ze geschorst voor de eerste wedstrijd van een mogelijke halve finale van hun ploeg in de Champions League.

Matthijs de Ligt, Daley Blind, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Frenkie de Jong moeten op hun tellen passen. Als zij dinsdag een kaart krijgen in het uitduel met Juventus, dan zijn ze geschorst voor de eerste wedstrijd van een mogelijke halve finale van hun ploeg in de Champions League.

De Ligt, Blind, Van de Beek en Ziyech staan al langer 'op scherp'. De Jong en Schöne kregen vorige week een gele kaart tijdens het thuisduel met Juventus (1-1). Ook Nicolás Tagliafico werd toen bestraft. De Argentijn mist daardoor de return in Turijn.

Ajax plaatst zich alleen na 22 jaar voor de halve finales als het wint van Juventus of met minimaal twee doelpunten gelijkspeelt. Bij een stand van 1-1 na 90 minuten gaan beide ploegen verlengen.

De UEFA schrapt na de kwartfinales alle kaarten voor de spelers die dan nog niet geschorst zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.