Terug

Volg Vandaag Inside

'Zes Premier League-clubs willen Ajax-aanvaller Akpom terug naar Engeland halen’

'Zes Premier League-clubs willen Ajax-aanvaller Akpom terug naar Engeland halen’

27 nov 2023, 11:40

Liefst zes Premier League-clubs zitten achter Ajax-aanvaller Chuba Akpom aan. Volgens het Engelse TEAMTalk houden Crystal Palace, Fulham, Everton, Burnley, Luton Town en Sheffield United de verrichtingen van de 28-jarige aanvaller nauwlettend in de gaten.

Akpom maakte afgelopen seizoen indruk met 28 competitietreffers voor Middlesbrough. Weliswaar op het tweede niveau van Engeland, maar de Engelsen zijn de spits nog niet vergeten.

Volgens de bron hebben Crystal Palace en Fulham inmiddels geïnformeerd bij Ajax, naar de beschikbaarheid van Akpom. De clubs hopen de aanvaller - die zelf wel oren zou hebben naar een wintertransfer - op huurbasis over te nemen.

Akpom kwam afgelopen zomer op voorspraak van de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat naar Ajax. De inmiddels vertrokken trainer Maurice Steijn zag weinig in de spits en gaf hem nauwelijks speeltijd, maar onder John van ’t Schip komt hij vaker aan bod. Afgelopen zaterdag mocht Akpom voor de tweede keer dit seizoen in de basis starten en was hij meteen trefzeker, hij tekende tegen Vitesse (5-0) voor zijn vijfde doelpunt van het seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.