Terug

Volg Vandaag Inside

Zes debutanten in selectie Jong Oranje

Zes debutanten in selectie Jong Oranje

24 mei 2019, 15:08

Ajacieden Noa Lang en Kjell Scherpen zijn voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi selecteerde voor de oefenwedstrijd tegen Mexico op 31 mei met Owen Wijndal (AZ), Ludovit Reis (FC Barcelona), Mike van de Meulenhof (PSV) en Mitchell van Bergen (sc Heerenveen) nog vier debutanten.

Het duel met de Mexicanen, die zullen spelen met hun olympische elftal, is bedoeld als aanloop naar de kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap van 2021 in Hongarije en Slovenië. Jong Oranje wist zich niet te kwalificeren voor het EK van deze zomer in Italië en San Marino.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.