Terug

Volg Vandaag Inside

Zeneli verruilt Heerenveen voor Stade Reims

Zeneli verruilt Heerenveen voor Stade Reims

26 jan 2019, 19:39

HEERENVEEN (ANP) - Jan Olde Riekerink kan bij sc Heerenveen niet meer beschikken over Arber Zeneli. De 23-jarige Kosovaar bereikte zaterdag een akkoord over een contract met Stade Reims, de huidige nummer twaalf uit de hoogste Franse competitie. Bij Heerenveen liep het contract van Zeneli komende zomer af.

,,Het is jammer dat we Arber kwijtraken, maar het is ook een compliment voor zowel de speler als de club. Arber is hier op 20-jarige leeftijd gekomen en heeft zich bij ons uitstekend ontwikkeld. De uitdaging in de Ligue 1 is hem dan ook van harte gegund'', zegt technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen, dat vrijdag al afscheid nam van Dave Bulthuis. De verdediger vervolgt zijn loopbaan in Zuid-Korea bij Ulsan Hyundai FC.

Bij Heerenveen maakte Zeneli in drie jaar tijd zeventien doelpunten in de eredivisie. In dit seizoen staat de teller op drie treffers in de competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.