Terug

Volg Vandaag Inside

Zeneli op weg naar Stade de Reims

Zeneli op weg naar Stade de Reims

25 jan 2019, 12:02

HEERENVEEN (ANP) - Arber Zeneli vertrekt vermoedelijk snel bij sc Heerenveen. De aanvaller reist vrijdag naar Frankrijk om met Stade de Reims te onderhandelen over een contract, meldt Heerenveen.

Zeneli speelt nu drie jaar in Friesland. Het contract van de voormalig Zweeds jeugdinternational loopt na dit seizoen af. Zeneli kreeg in 2016 van de FIFA toestemming om voor Kosovo uit te komen. Hij is geboren en getogen in Zweden, maar kwam als kind van Albanees-Kosovaarse ouders ook in aanmerking voor het nationale elftal van Kosovo.

Bij Heerenveen maakte Zeneli zeventien doelpunten in de eredivisie. Dit seizoen staat de teller op drie treffers in de competitie.

Stade de Reims is de nummer twaalf uit de hoogste Franse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.