Terug

Volg Vandaag Inside

'Zélfs in Noorwegen barst het van de Vandaag Inside-fans!'

'Zélfs in Noorwegen barst het van de Vandaag Inside-fans!'

13 jan 2023, 13:00

Binnen de landsgrenzen van Nederland blijkt Vandaag Inside een kijkcijferkanon te zijn. Echter blijkt het programma met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp óók in Noorwegen fans te hebben.

Dat vertelt Raymond Mens in zijn podcast Amerika in 15 minuten. "Ik moet ook nog een shout-out doen naar alle Vandaag Inside fans, want die zie je óveral moet ik zeggen." De Amerika-kenner bracht met de feestdagen een bezoek aan Noorwegen waar zijn vriend woont. En zélfs in het koude Scandinavië lopen trouwe kijkers van het programma.

"In een restaurant ergens op een pleintje kwamen er ineens Vandaag Inside-kijkers naar mij toe die vertelden hoe leuk ze het programma vinden om te kijken. Ze vroegen ook: Hé Raymond, is dat jouw vriend? Mijn vriend was verbaasd: Hoe weten die mensen dat ik jouw vriend ben?", schetst de spraakzame bargast.

Raymond legt vervolgens zijn vriend uit dat het koppel weleens besproken wordt in Vandaag Inside. "Mijn vriend kijkt ook regelmatig maar die verstaat de helft niet, dus die heeft dat niet door. Maar zélfs in Noorwegen barst het dus van de Vandaag Inside-fans!'

Hij waardeert de reacties op zijn optredens, zo verzekert Raymond. "Zoals jullie weten, vind ik het ook erg leuk om daar aan te schuiven." Hierom is de expert op het gebied van de Verenigde Staten óók in 2023 van plan om aan te schuiven bij de talkshow van Johan, Wilfred en René. "Volgende week zit ik er waarschijnlijk weer!"

Vandaag Inside is vanaf maandag 16 januari iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.