Terug

Volg Vandaag Inside

Zeegelaar op huurbasis naar Udinese

Zeegelaar op huurbasis naar Udinese

10 jan 2019, 18:41

UDINE (ANP) - Marvin Zeegelaar maakt het seizoen af bij Udinese. De nummer vijftien van de Serie A huurt de 28-jarige Amsterdammer van Watford, waar hij dit seizoen geen speeltijd kreeg.

Zeegelaar treft bij Udinese landgenoten als Hidde ter Avest en Bram Nuytinck. Ook William Troost-Ekong, geboren in Haarlem en actief voor de landenploeg van Nigeria, speelt bij Udinese.

De linksbenige Zeegelaar staat nog ruim twee jaar onder contract bij Watford, dat hem twee jaar geleden overnam van Sporting Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.