Terug

Volg Vandaag Inside

'Ze denken allemaal een grote jongen te zijn en het kunnen maken in het buitenland'

'Ze denken allemaal een grote jongen te zijn en het kunnen maken in het buitenland'

11 mei 2021, 14:16

Donny van de Beek draait een enorm moeizaam eerste seizoen bij Manchester United. De middenvelder kwam afgelopen zomer voor ruim 40 miljoen euro over van Ajax naar The Red Devils. Marco van Basten trekt bij Ziggo Sport een harde conclusie over de situatie rondom Van de Beek.

'Het geeft maar weer aan wat voor een mooi leven ze hebben als ze bij Ajax spelen. Ze denken hier allemaal heel snel een grote jongen te zijn en het te maken in andere landen, maar in Nederland is er een fijne competitie', stelt Van Basten.

Van de Beek maakte grote indruk bij Ajax in de Europese wedstrijden. 'In een team als Ajax word je echt geholpen, al helemaal op de tienpositie. Dan zie je heel vaak dat ze naar het buitenland gaan en het een ander verhaal is', aldus Van Basten. De Nederlander heeft in ieder geval nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.