Terug

Volg Vandaag Inside

Zandvoort verleent evenementenvergunningen voor Formule 1

Zandvoort verleent evenementenvergunningen voor Formule 1

11 juli 2022, 16:10

De gemeente Zandvoort heeft de evenementenvergunningen verleend aan de organisatie van de Formule 1-race in september. De festiviteiten die voor augustus en september op de planning staan, kunnen wat de gemeente betreft doorgaan.

De gemeente stelt wel dat de planvorming in de komende weken nog verder moet worden bijgesteld en verbeterd. Tegen het verlenen van de vergunning kan tot en met 24 augustus bezwaar worden gemaakt.

Voor de tweede keer op rij vindt het evenement op Zandvoort in het eerste weekeinde van september plaats, met op zondag 4 september de race.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.