Terug

Volg Vandaag Inside

'Zahavi niet bij selectie PSV vanwege overval op huis'

'Zahavi niet bij selectie PSV vanwege overval op huis'

9 mei 2021, 17:38

Eran Zahavi zit zondagmiddag niet bij de selectie van PSV vanwege een overval op zijn huis. De Israëlische spits reisde wel mee naar Tilburg en zou op de bank zitten, maar ging uiteindelijk naar huis vanwege privé-omstandigheden. Dat blijkt te gaan over een overval op zijn woning in Amsterdam Zuid, in de wijk Buitenveldert, waar zijn vrouw en kinderen aanwezig waren.

Bij de overval zouden de vrouw en kinderen zijn vastgebonden. Zahavi stapte na het horen van het nieuws in Tilburg onmiddellijk in de auto om naar huis te gaan. PSV was voor het duel met Willem II op de hoogte van het nieuws.

Het Parool schrijft dat de vrouw van Zahavi volgens verschillende buurtbewoners vastgebonden en mishandeld is in het bijzijn van haar jonge kinderen. De politie wil dat niet bevestigen. De krant meldt dat er veel agenten op de been zijn en dat er ook een politiehelikopter is ingezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.