Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporters steken Zahavi hart onder de riem: 'We staan achter je'

PSV-supporters steken Zahavi hart onder de riem: 'We staan achter je'

13 mei 2021, 13:32

Eran Zahavi keert tegen PEC Zwolle terug in de basis bij PSV. De Israëlische aanvaller zou zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II op de bank beginnen. Op weg naar Tilburg hoorde Zahavi dat er een overval op zijn huis in Amsterdam aan de gang was.

De Israëliër werd in de bus gebeld door zijn vrouw, die met hun kinderen thuis in de Amsterdamse wijk Buitenveldert werd overvallen. Ze werden vastgebonden met tape op hun mond. De vrouw werd ook bedreigd met een vuurwapen. De overvallers gingen er met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor.

Zahavi ging bij aankomst in Tilburg direct terug naar huis. De Israëlische international, dit seizoen goed voor tien doelpunten in de Eredivisie, keerde dinsdag weer terug op het trainingsveld bij PSV en vandaag start hij in de basis. De supporters van PSV steken de spits met een spandoek een hart onder de riem: 'We staan achter je.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.