Terug

Volg Vandaag Inside

Zaalvoetballers tegen Bulgarije in aanloop WK

Zaalvoetballers tegen Bulgarije in aanloop WK

12 dec 2018, 17:04

ZEIST (ANP) - Het Nederlands zaalvoetbalteam zet eind januari in Bulgarije de eerste stap richting kwalificatie voor het wereldkampioenschap 2020. Het team van bondscoach Max Tjaden is tijdens de loting in het Zwitserse Nyon in de voorronde gekoppeld aan Estland, Montenegro en gastland Bulgarije.

De nummers een en twee van de groep plaatsen zich voor de tweede kwalificatiefase, die in het najaar van 2019 wordt afgewerkt.

De zaalvoetballers van Oranje speelden nog nooit tegen Bulgarije. Nederland speelde in het verleden één keer tegen Estland (winst van 13-0) en twee keer tegen Montenegro (1-1 en winst van 4-2).

Het WK zaalvoetbal vindt in 2020 van 12 september tot 4 oktober plaats in Litouwen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.