Terug

Volg Vandaag Inside

Zaakwaarnemer Vos haalt uit naar Ajax na nieuws van De Telegraaf: 'Koopclub'

Zaakwaarnemer Vos haalt uit naar Ajax na nieuws van De Telegraaf: 'Koopclub'

30 aug 2023, 09:22

Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Silvano Vos, heeft zich op X (voorheen Twitter) kritisch uitgelaten over het huidige beleid van Ajax. De interesse van de Amsterdammers in Molde FK-middenvelder Sivert Mannsverk zou namelijk slecht nieuws betekenen voor de achttienjarige Vos, dat meldt De Telegraaf.

Na het vertrek van Edson Álvarez, zijn momenteel de deze zomer aangetrokken Benjamin Tahirović en Vos de opties voor de nummer zes positie van Ajax. De keuze van de Amsterdammers om in te zetten op een nieuwe defensieve middenvelder zou daarom slecht nieuws betekenen voor Vos.

Het talent uit de jeugdopleiding van de Amsterdammers verlengde in juli zijn contract tot de zomer van 2028 maar komt vooralsnog totaal niet voor in de plannen van trainer Maurice Steijn. Door de mogelijke komst van Mannsverk worden de kansen voor Vos alsmaar minder. Eerder toonde Atlético Madrid al interesse voor het achttienjarige talent van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.