Terug

Volg Vandaag Inside

'Zaakwaarneemster Slot geeft ja-woord aan Spurs, gesprek over afkoopsom aanstaande'

'Zaakwaarneemster Slot geeft ja-woord aan Spurs, gesprek over afkoopsom aanstaande'

22 mei 2023, 09:24

Er komt snel meer duidelijkheid over de geruchten over een mogelijke overstap van Arne Slot naar Tottenham Hotspur. Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van de Feyenoord-trainer, komt deze week naar Rotterdam om met algemeen directeur Dennis te Kloese te praten over de toekomst van Slot. Dat meldt De Telegraaf.

Slot staat al langere tijd in de belangstelling bij de Spurs en zou volgens transferspecialist Fabrizio Romano worden gezien als topkandidaat. De huidige trainer van de Rotterdammers zou ook enige leden uit de technische staf mee willen nemen naar Noord-Londen.

De trainer van de landskampioen van Nederland zou via zijn zaakwaarneemster het ja-woord hebben gegeven voor de openstaande trainersvacature bij Tottenham Hotspur. In het aanstaande gesprek met de directie van Feyenoord zal er worden gediscussieerd over de hoogte van de afkoopsom. Slot heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.