Terug

Volg Vandaag Inside

Zaakwaarnemer Onana: 'Het is een mogelijkheid dat hij bijtekent'

Zaakwaarnemer Onana: 'Het is een mogelijkheid dat hij bijtekent'

19 mrt 2021, 00:58

Ajax is met André Onana in gesprek over een nieuw contract. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Albert Botines bevestigd aan De Telegraaf.

Onana, die door de UEFA een jaar is geschorst vanwege een positieve dopingtest, heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Amsterdammers. De doelman wordt op dit moment vervangen door Maarten Stekelenburg.

Ajax en Onana zijn nu in gesprek over het verlengen van het contract, omdat de transferwaarde van de 24-jarige keeper is gezakt. 'We zijn met Ajax in gesprek over een nieuw contract voor André', vertelt zijn zaakwaarnemer Albert Botines in gesprek met De Telegraaf. 'En ja, het is een mogelijkheid dat hij bijtekent.'

Ten Hag krijgt vraag over prestaties van meeluisterende Stekelenburg: 'Hij kan gewoon blijven staan'

Ten Hag krijgt vraag over prestaties van meeluisterende Steke...
3:00
Ten Hag krijgt vraag over prestaties van meeluisterende Steke...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.