Terug

Volg Vandaag Inside

'Zaakwaarnemer Noa Lang probeert vraagprijs omlaag te krijgen voor PSV'

5 juli 2023, 10:08

PSV is in gesprek met Club Brugge over een mogelijke komst van Noa Lang, dat bevestigde directeur voetbalzaken Stewart dinsdag op de persconferentie in de video hierboven. Zaakwaarnemer Ali Dursun probeert de vraagprijs van de Belgische club voor de Eindhovenaren 'behapbaar te maken', zo meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV is bereid om ver te gaan voor Lang. Zaakwaarnemer Dursun staat in nauw overleg met de Eindhovenaren om een transfer rond te krijgen. De 24-jarige Lang is klaar voor een volgende stap en staat open voor een transfer naar het Phillips Stadion, die in België nog een contract tot de zomer van 2025 heeft.

De vraagprijs van Club Brugge voor Lang ligt momenteel rond de 15 miljoen euro, wat PSV sowieso niet wil gaan betalen. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat 'Club Brugge een keuze moet maken tussen Lang met een lang gezicht aanhouden of op tamelijk korte termijn geld voor hem moet incasseren'.

Stewart, directeur voetbalzaken van PSV, zei dinsdag het volgende over Lang: "We halen graag goede voetballers hier naartoe. Noa is een goede speler, we zijn nu aan het kijken of we er handen en voeten aan kunnen geven", aldus Stewart. De nieuwe hoofdtrainer Bosz kijkt uit naar Lang. "Ik zie graag goede spelers komen en Noa Lang is een goede speler."

Eus liet zich dinsdagavond in De Oranjezomer kritisch uit over Lang en lijkt weinig te zien in de mogelijke komst van de aanvaller naar PSV. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Eus over Noa Lang: 'Komt op mij over als een milde tbs-patiënt'
2:06
Eus over Noa Lang: 'Komt op mij over als een milde tbs-patiënt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.