Terug

Volg Vandaag Inside

Zaakwaarnemer: 'Noa Lang hoog op de verlanglijst bij Engelse en Italiaanse topclub'

Zaakwaarnemer: 'Noa Lang hoog op de verlanglijst bij Engelse en Italiaanse topclub'

22 sep 2021, 17:15

Noa Lang draait sinds zijn transfer naar Club Brugge op volle toeren. Eerder werd al bekend dat Lang voor het eerst een plek heeft bemachtigd in de voorselectie van Oranje, maar nu heeft de oud-Ajacied zich ook bij verschillende topclubs in de kijker gespeeld. Calciomercato weet te melden dat Lang nadrukkelijk in de belangstelling staat bij de Italiaanse grootmacht AC Milan.

De 22-jarige Lang kwam in 2020 naar Club Brugge en was in het kampioensjaar de sensatie van de Jupiler Pro League. De oud-Ajacied was 22 keer beslissend in 24 Jupiler Pro League-wedstrijden. De publiekslieveling gaat in het huidige seizoen door op dezelfde voet en werd onder meer verkozen tot Man Of The Match van de Champions League-confrontatie tussen Brugge en Paris Saint-Germain.

De ontwikkelingen van Lang hebben onder andere geleid tot een oproep van Bondscoach Louis van Gaal en ook Club Brugge heeft doortastend gehandeld met een contractverlenging tot 2025. Ondanks dit langdurige contract in België schijnt Lang de interesse hebben gewekt van grote Europese clubs. AC Milan en Arsenal zouden behoren tot de gegadigden.

'Het is waar, ik weet dat AC Milan hem erg waardeert. Het is normaal dat een speler met zijn statistieken en cijfers veel interesse wekt. Nu richt hij zich echter volledig op Club Brugge. Hij wil weer Belgisch kampioen worden', reageert zaakwaarnemer Bart Baving op de geruchten. Baving denkt dat een nieuwe stap naar een Europese topcompetitie tot de mogelijkheden behoort voor de vleugelaanvaller. 'Met de kwaliteiten die hij heeft, kan hij zeker in een topcompetitie spelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.