Terug

Volg Vandaag Inside

Zaakwaarnemer bevestigt: Bergwijn was in winterstop in beeld bij Bayern München

Zaakwaarnemer bevestigt: Bergwijn was in winterstop in beeld bij Bayern München

11 feb 2024, 11:50

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn was in de winterstop nadrukkelijk in beeld bij de Duitse topclub Bayern München, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen bij ESPN.

"Bayern München heeft Steven zeker gepolst, maar ze waren vrij duidelijk dat ze voor Bryan Zaragoza van Granada zouden gaan. Als dat niet zou lukken, dan had Bayern het plan om door te schakelen naar Steven", aldus Van Kooperen, die een transfersom van ruim 30 miljoen benoemde.

In oktober was er ook interesse vanuit Saudi-Arabië voor Bergwijn, gaf Van Kooperen aan. "Ja, dat klopt, van Al-Ettifaq. Steven stond daar niet gesloten in, maar de vraag is of het de juiste stap zou zijn geweest. Ik denk het niet, daarom speelt hij nog bij Ajax. Al denk ik dat je alles open moet houden."

Bergwijn staat momenteel met een bovenbeenblessure aan de kant bij Ajax. Hij mist daardoor meerdere wedstrijden. Hij liep de kwetsuur woensdag op de training op. De Amsterdammers spelen zondag bij sc Heerenveen. De aftrap is om 14.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.