Terug

Volg Vandaag Inside

Yvonne Coldeweijer krabbelt terug over Marcel van Roosmalen: 'Hierbij een rectificatie'

Yvonne Coldeweijer krabbelt terug over Marcel van Roosmalen: 'Hierbij een rectificatie'

2 feb 2022, 10:35

Yvonne Coldeweijer is teruggekomen van haar sneer aan het adres van Marcel van Roosmalen. De roddeltante beweerde woensdag nog dat de gortdroge columnist het contact met zijn demente moeder zou hebben verbroken. Een dag later schrijft Coldeweijer op haar Instagram-story dat zij 'foutieve informatie' zou hebben gehad.

Het relletje ontstond nadat Van Roosmalen in VI Vandaag reageerde op het The Voice of Holland-schandaal. Op geheel eigen wijze concludeerde hij dat de rel óók wel eens een positieve wending zou kunnen krijgen, aangezien verschillende tv-persoonlijkheden elkaar in de haren vliegen de laatste weken. Hier werd onder meer de naam van Coldeweijer genoemd. 'Laat ze maar verdwijnen, laat ze elkaar afmaken', stelde de columnist.

Als een gebeten hond reageerde de YouTuber op de uitspraken: 'Vorig jaar had ik hem gevuurd omdat hij zo was geschrokken van de toestand van zijn demente moeder, dat hij het contact had verbroken. Daarom heeft 'ie een hekel aan me. Geloof me, deze man is zo hard als een diepvriespizza', schreef ze op haar Instagram-story.

Het heeft niet lang geduurd voordat ze haar woorden weer introk. Nog geen 24 uur later plaatst Coldeweijer een nieuw bericht: 'Ik zie dat mijn mening is gebaseerd op foutieve informatie. Ik hoor van veel mensen (waaronder mijn moeder) dat Marcel van Roosmalen juist heel veel houdt van zijn moeder. Hierbij dus een rectificatie en hoop dat we nog steeds enigszins een beetje vanuit mogen gaan dat wat het AD publiceert, ook daadwerkelijk waar is', besluit de showbizzhyena.

De vriend van de show is vervolgens de beroerdste niet en reageert via Twitter vergevingsgezind op de rectificatie: 'Nu al verder dan het AD'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.