Terug

Volg Vandaag Inside

Youri Mulder neemt het op voor de mannen!

Youri Mulder neemt het op voor de mannen!

3 jan 2019, 21:13

In een interview met de Playboy heeft Youri Mulder gereageerd op de ophef rondom het vermeende homofobe karakter van de mannen in Veronica Inside.

Mulder vond de ophef overdreven en neemt het op voor Johan, René en Wilfred. 'Feitelijk zei Johan Derksen: homo's, kom uit de kast, ik doe je niks. Ja, en daarna maakte hij nog wat ordinaire grappen. Dat laatste is niet zo mijn stijl. Maar ik weet zeker dat Derksen niet homofoob is'. Tevens kon Mulder het niet waarderen dat zelfs minister Van Engelshoven zich ging bemoeien met de zaak. 'Er werd nogal fel op gereageerd, zelfs door de minister. Dat vond ik wat te gortig.'

'Het lijntje tussen grap en kwetsende opmerking is flinterdun', gaat Mulder verder. 'Zo was er bij Schalke iemand die enorm groot geschapen was waar ook steeds grappen over werden gemaakt. Bij zijn vorige club hadden ze in een applaudisserende erehaag gestaan toen hij de douche uitkwam'.

Of die man daarmee zat, weet Mulder niet: 'Misschien lacht hij mee, maar baalt hij ervan dat het steeds daarover moet gaan. Ikzelf had heel laat haartjes op mijn piemel. Werd ook wat van gezegd. Zo heeft iedereen wat'.

Embedded content: https://youtu.be/p_S9KUEC-e0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.