Terug

Volg Vandaag Inside

Youp van 't Hek stopt voorstelling om black-outs: 'Jongens, sorry, het gaat niet meer'

24 apr 2024, 09:01

Youp van 't Hek heeft dinsdagavond zijn voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam voortijdig afgebroken. Bezoekers vertellen op sociale media en aan de NOS dat de 70-jarige cabaretier op het podium last had van black-outs. Zijn management en Carré waren niet bereikbaar voor commentaar.

De voorstelling zou eerder ook al een paar keer zijn stilgelegd. Van 't Hek zou op het podium hebben beloofd de voorstelling in te halen. "Jongens, sorry, het gaat niet meer", zei hij volgens een bezoeker, geciteerd door de NOS.

De cabaretier is bezig met zijn afscheidstournee en staat de komende weken ook nog in Carré. Ook woensdagavond staat er een voorstelling gepland.

Management Youp: optreden woensdag gaat in principe door

Het optreden van Youp van 't Hek woensdag in Theater Carré in Amsterdam gaat "in principe" door. Dat laat zijn management woensdagochtend weten.

Het management van Van 't Hek doet woensdag geen nadere mededelingen over het incident of de gezondheid van de komiek. Ook de woordvoerder van Theater Carré doet woensdagochtend geen uitspraken over wat er dinsdagavond is gebeurd. Van 't Hek is bezig met zijn afscheidstournee, De Laatste Ronde!. Zijn allerlaatste voorstelling staat gepland op 25 mei, ook in Theater Carré.

De cabaretier werd al eerder niet goed tijdens een voorstelling. Eind 2015 onderging hij een zware hartoperatie na meermalen op het podium onwel te zijn geworden. Ook in 2019 werd Van 't Hek al een keer niet goed tijdens een optreden. Toen ging het naar eigen zeggen om een "klein medisch dingetje".

Youp van 't Hek was eerder te gast in De Oranjezomer, waarin hij voor de eerste keer de ode van Jeroen van der Boom aan Louis van Gaal kreeg te zien. "Is dit écht uitgezonden?" Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.