Terug

Volg Vandaag Inside

'Younes is echt een ongelofelijke bloedzuiger, ik kan daar zo slecht tegen'

'Younes is echt een ongelofelijke bloedzuiger, ik kan daar zo slecht tegen'

15 dec 2022, 08:53

Het is geen toeval dat Amin Younes betrokken is bij het vertrek van oud-trainer Henk Fraser. Dat vinden Kees Kwakman en Jan Joost van Gangelen. De twee uiten flinke kritiek op het gedrag van de kleine Duitser.

Fraser besloot woensdagmiddag zelf te vertrekken uit de Domstad, nadat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Afgelopen zaterdag vond er op het trainingsveld een incident plaats en naar verluidt heeft hij Younes bij de keel gegrepen.

Ondanks dat de actie van Fraser niet goed te praten is, kijkt Kwakman ook naar het gedrag van de oud-Ajacied. "We kunnen wel concluderen dat Younes een heel vervelend mannetje aan het worden is. Hij is bij elke club met problemen weggegaan", vertelt de analist in WK Praat.

Presentator Jan Joost van Gangelen doet daar nog een schepje bovenop en heeft geen goed woord over voor Younes. "Het is echt een ongelooflijke bloedzuiger, ik kan daar ook zo slecht tegen. Ik weet alleen niet of ik hem bij zijn strot zou grijpen", concludeert Van Gangelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.