Terug

Volg Vandaag Inside

'Yolanthe samen met nieuwe vlam gespot op liefdestrip'

'Yolanthe samen met nieuwe vlam gespot op liefdestrip'

27 juni 2022, 18:36

Begin dit jaar verschenen er berichten dat Yolanthe Cabau een nieuwe liefde zou hebben. Het zou gaan om model Lentini Eersteling, voormalig speler van Sparta Rotterdam. De twee werden meerdere keren samen gespot, onder andere op vakantie in Mexico. Hoewel Yolanthe afgelopen week in de Grazia aangaf een 'happy single mom' te zijn, lijkt het er toch sterk op dat ze de liefde heeft gevonden bij Lentini Eersteling.

RTL Boulevard ontving vandaag namelijk exclusieve beelden, waarop de twee samen te zien zijn in Portugal. Hoewel het dus niet duidelijk is of Yolanthe en Lentini daadwerkelijk een relatie hebben, gaat het mogelijke liefdeskoppel wél samen op vakantie. Yolanthes zoontje Xess Xava was er niet bij. Bekijk de beelden van RTL Boulevard hier.

In de Grazia ontkende Yolanthe afgelopen week nog met klem een nieuwe liefde te hebben: 'Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind.'

In Shownieuws werd de mogelijke relatie van Yolanthe en Lentini begin dit jaar uitgebreid besproken. Bekijk het in de video hieronder.

Yolanthe gespot met nieuwe liefde in Mexico: 'Ex-voetballer van Sparta'
2:02
Yolanthe gespot met nieuwe liefde in Mexico: 'Ex-voetballer van Sparta'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.