Terug

Volg Vandaag Inside

Yolanthe klaar voor nieuwe liefde: ‘Ook kleine kalende mannen maken kans’

Yolanthe klaar voor nieuwe liefde: ‘Ook kleine kalende mannen maken kans’

14 okt 2021, 13:45

Yolanthe Cabau is klaar voor een nieuwe liefde. Na haar breuk met Wesley Sneijder staat de actrice annex presentatrice weer open voor een nieuwe man. 

Yolanthe was woensdag te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane, en vertelde daar dat ze soms rare berichten ontvangt. ‘Ik moet zeggen dat ik niet door al mijn DM’s heen ga. Het is best wel veel en er zitten wel gekke berichten tussen. Tot nu toe heb ik nog geen leuke man gevonden via Instagram.’

Radio 538-sidekick Jelmer stelt dat kleine kalende mannen - sinds de relatie tussen Wesley Sneijder en Yolanthe - nu ook denken dat ze een kans maken bij de 36-jarige schone. ‘Nou dat is ook zo, waarom niet?’ reageert Yolanthe. ‘Het zou gek zijn als ik nu zou zeggen dat het niet zo is. Ik ben klaar voor het leven, dus bring it on!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.