Terug

Volg Vandaag Inside

Yolanthe Cabau uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland

Yolanthe Cabau uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland

3 dec 2021, 10:28

Uit een onderzoek van FHM blijkt dat Yolanthe Cabau de meest begeerde vrijgezel van Nederland is. Sinds de relatiebreuk met Wesley Sneijder in 2019 is de actrice/presentatrice single en duiken er geregeld geruchten op rondom een nieuwe partner.

'Ik heb in mijn leven lange relaties gehad en een lang huwelijk gehad, ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met m’n zoontje Xess', zegt Yolanthe tegen FHM. De geruchtenmolen draaide afgelopen tijd overuren rondom de presentatrice. Onder andere de naam van Rico Verhoeven passeerde de revue.

Yolanthe geeft tegenover FHM echter aan niet in de markt te zijn momenteel. 'Ik ben niet op zoek naar een relatie. De vorige keer heb ik bij Radio 538 een opmerking gemaakt dat ik niet op een bepaald type val en dat dus ook kleine kale mannen kans maken. Daarop heb ik superveel berichten gekregen van kleine kale mannen, haha! Ik wist niet dat we er zoveel hadden. Voor een relatie is het belangrijkste dat er chemistry is. Verder zie ik wel wat het leven me brengt.'

Met ruim 38 procent van de stemmen is Yolanthe dus uitgeroepen tot meest gewilde single vrouw van Nederland. Daarmee liet zij haar concurrenten ver achter zich. Maan de Steenwinkel (17 procent), Katja Schuurman (13 procent), Abbey Hoes (9 procent) en Sylvana IJsselmuiden (8 procent) completeerden de top 5.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.