Terug

Volg Vandaag Inside

Yeşilgöz herhaalt: VVD niet in centrumrechts kabinet, wel gedogen

Nederlandse politiek

28 nov 2023, 13:00

VVD-leider Dilan Yeşilgöz blijft erbij dat zij met haar partij niet wil meeregeren, maar dat de liberalen wel gedoogsteun willen leveren aan een kabinet met PVV, NSC en BBB. "Dit is nu het moment om een centrumrechts kabinet mogelijk te maken", zegt zij.

Yeşilgöz blijft erbij, en volgens haar velen met haar, "dat een pas op de plaats verstandig is" nu de VVD bij de verkiezingen van vorige week 10 zetels heeft verloren. Zij heeft "respect" voor de "verschillende ideeën en inzichten" die mensen hebben over de keuze van de VVD om niet in een kabinet te stappen, ook vanuit haar eigen achterban. "We zijn een brede volkspartij, dus dit hoort erbij."

René van der Gijp is teleurgesteld in de VVD, zo liet hij vrijdag weten bij Vandaag Inside. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.