Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is best kwalijk wat onze meneer Johan Derksen over Messi zei'

'Het is best kwalijk wat onze meneer Johan Derksen over Messi zei'

8 dec 2022, 09:23

Yassin Ayoub, middenvelder van Excelsior, kan zich totaal niet vinden in de uitspraken van Johan over Lionel Messi. In De Oranjewinter sprak Johan zich kritisch uit over de huidige kwaliteiten van de 35-jarige aanvaller van Argentinië, de tegenstander van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK in Qatar.

Johan noemde Messi onder meer een 'oud mannetje' en is ervan overtuigd dat Oranje niet bang hoeft te zijn voor de kleine Argentijn. "Hij heeft nog wel wat trucjes in huis. Maar ik vind het niet bijzonder. Wat er overgebleven is van Messi is een hele gewone voetballer", aldus Johan.

"Dan heb je absoluut geen respect voor het voetbal", zegt Ayoub in het programma Leeuwen van Voetbalzone over de uitspraken van Johan. "Ik ben een hele grote Messi-fan en ik zie ook wat hij op dit WK weer doet. Het is gewoon heel knap om op deze leeftijd het verschil te blijven maken. Ik vind het best kwalijk wat onze meneer Johan zei, omdat je niet anders kunt dan respect hebben voor deze man, puur vanwege wat hij heeft bereikt."

"En als je nu gaat kijken naar Argentinië als team", vervolgt de oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord. "Dan denk ik dat zij ook best wel solide zijn in de zin van het verdedigen, want ze hebben echte toppers achterin. Een Otamendi gaat door je heen als het moet", aldus Ayoub over Argentinië en Messi.

Oranje-doelman Andries Noppert kijkt op de persconferentie voorafgaand aan de kwartfinale van het WK tussen Oranje en Argentinië nuchter uit naar de clash met Messi. Bekijk het in de video hieronder.

Noppert kijkt nuchter naar confrontatie met Messi: 'Hij is ook maar een mens'
1:01
Noppert kijkt nuchter naar confrontatie met Messi: 'Hij is ook maar een mens'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.