Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi zet streep door komst van Nederlander bij Barcelona'

'Xavi zet streep door komst van Nederlander bij Barcelona'

22 nov 2021, 10:51

Xavi heeft een streep gezet door de mogelijke komst van Donny van de Beek naar FC Barcelona, meldt Diario Sport. De inmiddels vertrokken Barça-directeur Ramon Planes informeerde iets meer dan een maand geleden bij de middenvelder of hij interesse zou hebben in een overstap naar Spanje.

Van de Beek had wel oren naar een transfer, gezien zijn uitzichtloze situatie bij Manchester United. De optie werd daarom voorgelegd aan Xavi, maar hij heeft een streep gezet door de mogelijke transfer. De nieuwe Barcelona-trainer gaf aan dat hij geen versterkingen nodig heeft voor het middenveld.

Donny van de Beek was afgelopen weekend voor het eerst in lange tijd weer trefzeker voor Manchester United. Hij maakte de aansluitingstreffer in het duel met Watford, dat uiteindelijk met 4-1 verloren ging. Een dag erna werd manager Ole Gunnar Solskjaer ontslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.