Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi wil voormalig Real Madrid-aanvaller in januari naar Barcelona halen'

'Xavi wil voormalig Real Madrid-aanvaller in januari naar Barcelona halen'

30 dec 2021, 10:02

Xavi wil Álvaro Morata in januari naar FC Barcelona halen, meldt de Spaanse krant AS. De spits, die op dit moment door Atlético Madrid wordt verhuurd aan Juventus, speelde in het verleden onder andere voor Real Madrid.

Morata is de nummer één-kandidaat van Xavi en de gesprekken met de spits zouden al in een vergevorderd stadium zijn. De drie clubs (Barcelona, Juventus en Atlético Madrid) moeten nog wel een akkoord zien te bereiken.

Xavi ziet Morata als een van de beste aanvallers ter wereld. De Barcelona-trainer gaf zelf de eerste aanzet door de spits te bellen en zijn situatie te peilen. Morata zou hebben aangegeven niet gelukkig te zijn bij Juventus en open te staan voor een transfer naar Barça. Of het gaat om een definitieve transfer of huurtransfer (met optie tot koop) is niet duidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.