Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi wil na Dani Alves volgende oud-verdediger terughalen'

'Xavi wil na Dani Alves volgende oud-verdediger terughalen'

18 dec 2021, 21:28

FC Barcelona gaat een aantal spelers in de etalage zetten aankomende transferperiode en hoopt daarmee nieuwe versterkingen te kunnen toevoegen aan de selectie. Trainer Xavi wil onder meer oud-verdediger Marc Bartra terughalen naar Barcelona. Eerder haalde Barça al rechtsback Dani Alves terug naar Camp Nou.

Dat meldt Dario Sport. Xavi speelde in het verleden samen met Bartra bij Barcelona, die in 2016 de overstap maakte voor ruim tien miljoen euro naar Borussia Dortmund, waar hij net zoals bij Barcelona niet uitgroeide tot een vaste basisspeler. Inmiddels speelt de centrale verdediger sinds 2018 bij Real Betis.

De transfer naar Betis is wel goed uitgepakt voor Bartra, waar hij is uitgeroeid tot een van de leiders in het elftal. Xavi hoopt Bartra in de winter te verleiden om terug te keren naar Barcelona. De 30-jarige Spaanse verdediger staat nog onder contract tot medio 2023 bij de club uit Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.