Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi wil door Koeman weggestuurde speler terug naar Barcelona halen'

'Xavi wil door Koeman weggestuurde speler terug naar Barcelona halen'

10 nov 2021, 16:22

Xavi werd maandag officieel gepresenteerd bij FC Barcelona en de kersverse trainer gaf tijdens het persmoment aan dat hij met Barcelona weer met twee vleugelspelers wil gaan spelen. De opvolger van Ronald Koeman is dan ook op zoek naar aanvallende impulsen en is uitgekomen bij een oude bekende. 

De Spaanse oefenmeester wil onderzoeken of het mogelijk is om Francisco Trincão terug naar de club te halen, weet Record. De Portugese aanvaller moest het onder Koeman vooral met invalbeurten doen, en werd voor één seizoen verhuurd aan Wolverhampton Wanderers. Xavi hoopt de aanvaller nu vroegtijdig terug te halen zodat hij Barça, dat dun zit in de buitenspelers, kan komen versterken. 

De terugkeer van Trincão zou Xavi niet verkeerd uitkomen. Momenteel zijn Ansu Fati, Martin Braighwaite, Ousmane Dembélé en Sergio Agüero geblesseerd. Laatstgenoemde zal dit jaar -  vanwege een hartonderzoek - niet meer in actie komen. 

Trincão (21) werd in 2020 voor 31 miljoen euro overgenomen van het Portugese Braga. Onder trainer Ronald Koeman kwam hij tot 43 optredens waarin de buitenspeler drie keer scoorde en twee assists gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.