Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi volgt Koeman op als trainer van FC Barcelona

Xavi volgt Koeman op als trainer van FC Barcelona

5 nov 2021, 12:13

Al Sadd uit Qatar laat Xavi naar FC Barcelona vertrekken. Dat heeft de club uit Doha bekendgemaakt in een verklaring. Xavi had al aangegeven bij Barcelona aan de slag te willen als coach, maar zijn contract in Qatar liep nog door.

'Al Sadd heeft overeenstemming bereikt met Barcelona over de overgang van Xavi na de betaling van de afkoopsom in zijn contract', meldt Al Sadd. 'We zijn een samenwerking overeengekomen met Barcelona voor de toekomst. Xavi is een belangrijk onderdeel van de historie van Al Sadd en we wensen hem veel succes.'

Xavi speelde het grootste deel van zijn carrière voor Barcelona, maar sloot zijn loopbaan af bij Al Sadd. Xavi ging daarna in Doha door als trainer. Hij won met Al Sadd al twee keer de nationale beker en afgelopen seizoen ook het kampioenschap.

De 41-jarige Xavi gaat bij FC Barcelona Ronald Koeman opvolgen. Barça heeft via de officiële kanalen nog niets bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.