Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi Simons werd aangeboden bij Ajax: 'Dat hebben ze verkeerd ingeschat'

Xavi Simons werd aangeboden bij Ajax: 'Dat hebben ze verkeerd ingeschat'

6 feb 2023, 18:47

Xavi Simons schittert op dit moment in het shirt van PSV, maar hij had ook bij Ajax kunnen spelen. Dat onthult Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

Presentator Pim Sedee stelt dat andere clubs de kans hebben laten liggen om Simons vast te leggen, waarna Mike Verweij reageert: "Zijn zaakwaarnemers hebben hem ook in Amsterdam aangeboden, maar daar zagen ze dat niet zitten." "Ik kan me die beslissing ook wel voorstellen. Je hebt hem nog niet heel veel op het allerhoogste niveau aan het werk gezien. Aan de andere kant: bij alle Nederlandse vertegenwoordigende elftallen had je hem wel aan het werk kunnen zien. Dus dan had je ook zijn kwaliteiten goed kunnen inschatten. Dat heeft Ajax verkeerd ingeschat," concludeert Verweij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.