Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi Simons reageert op vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV

Xavi Simons reageert op vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV

24 mei 2023, 15:01

Xavi Simons heeft op Twitter gereageerd op het vertrek van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij bij PSV.

Simons schrijft bij een foto van zichzelf met Van Nistelrooij: "Dankjewel dat je me een betere speler hebt gemaakt en me hebt geholpen om een van mijn dromen te verwezenlijken: het Nederlands elftal bereiken. Voor altijd dankbaar. Veel succes in de toekomst, mister! 🙏🏽❤️"

Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International, voegt aan de boodschap van Simons toe: "Xavi Simons was des duivels dat zijn naam in een krant genoemd werd in relatie tot de onvrede over Van Nistelrooij. Simons stond dan ook direct voor de neus van de trainer om duidelijkheid te geven. Hij is Van Nistelrooij dankbaar."

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad reageert: "Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel. Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij."

PSV maakte woensdagmiddag bekend dat Van Nistelrooij vier dagen voor de laatste competitiewedstrijd tegen AZ is vertrokken. De oud-aanvaller voelde geen draagvlak meer bij zijn club uit Eindhoven. Afgelopen weken verschenen er verhalen in de media dat hij een moeizame relatie met zijn assistenten en enkele spelers had.

Algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart lichten het vertrek van Van Nistelrooij woensdagmiddag toe. PSV heeft zondag tegen AZ aan een gelijkspel voldoende om als tweede te eindigen in de Eredivisie. In dat geval plaatst de club zich voor de voorronden van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.