Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi Simons geeft uitleg over clausule tussen hem en PSV over terugkeer naar PSG

Xavi Simons geeft uitleg over clausule tussen hem en PSV over terugkeer naar PSG

14 okt 2022, 13:48

Xavi Simons heeft op het clubkanaal van PSV uitleg gegeven over de clausule die hij heeft met de Eindhovense club over een mogelijke terugkeer naar Paris Saint-Germain. Eerder deze week bevestigde algemeen directeur Marcel Brands dat die clausule bestond.

Simons vertelt: "Uiteindelijk ben ik transfervrij naar PSV gekomen. Het is waar dat ik een clausule heb, maar het is een clausule tussen mij en PSV, niet met PSG. Het is een clausule dat aan het einde van het seizoen, als ik naar PSG zou willen gaan, dat zou kunnen voor een bepaald bedrag."

"Maar om eerlijk te zijn: het zit niet in m'n hoofd om te bewegen," vervolgt de jonge middenvelder. "Ik ben net hier gesetteld, ik voel me goed hier. Ik denk dat je het ook kan zien op het veld. Om eerlijk te zijn zit het niet in m'n hoofd om te veranderen."

Simons bevestigt dat hij bepaalt, en niet PSG: "Uiteindelijk ben ik transfervrij gekomen, dus ben ik niemand iets verplicht. Ik ben degene die de keuze moet maken. Maar ik ben eerlijk: tot nu toe denk ik er niet aan om weg te gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.