Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi polst Messi voor terugkeer naar FC Barcelona

Xavi polst Messi voor terugkeer naar FC Barcelona

29 mei 2023, 19:42

FC Barcelona-trainer Xavi heeft Lionel Messi gepolst voor een terugkeer. Dat zegt de voormalige middenvelder in een interview met de Spaanse krant Sport.

"Het zou niets veranderen aan onze manier van voetballen, het is praktisch hetzelfde", aldus Xavi. "Lionel kan op meerdere posities uit de voeten, als 'valse' spits, als buitenspeler en ook op het middenveld."

Xavi vindt niet dat de bijna 36-jarige Messi op het hoogste niveau niet meer mee kan komen. "Hij heeft misschien wat verloren qua explosiviteit, maar we hebben eind vorig jaar op het WK gezien hoe goed hij nog is."

Messi moest in 2021 Barcelona na 21 jaar verlaten omdat de club hem niet meer kon betalen. Messi kondigde zijn vertrek in tranen aan en verhuisde naar de Franse club Paris Saint-Germain, waar zijn contract na dit seizoen ten einde is gekomen. Eerder deze maand werd Messi in verband gebracht met een vertrek naar Saudi-Arabië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.