Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi ontevreden over vele blessures: ontslaat hoofd medische staf'

'Xavi ontevreden over vele blessures: ontslaat hoofd medische staf'

11 nov 2021, 17:06

Een nieuwe ontwikkeling bij het FC Barcelona van Xavi Hernandez. De oefentrainer is sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer bezig met een heuse reorganisatie in Catalonië. Eerder voerde Xavi al drastische veranderingen door en nu heeft de coach zijn pijlen gericht op de medische staf, meldt een ESPN-correspondent donderdag. De verantwoordelijke zou donderdag door Xavi namelijk aan de kant gezet zijn.

Naast nieuwe strakke regels voor de selectie van Barça, is Xavi ook in de weer met het personeelsbeleid van de club. Het zorgde al voor de nodige geruchten rondom nieuwe aanwinsten voor komende winter. Zo zouden Dani Alves en de verhuurde Francisco Trincão het team moeten versterken. Naast spelers is de trainer ook aan de slag gegaan met zijn staf.

De medische staf staat al een tijd ter discussie in Barcelona vanwege de vele blessures. Ousmane Dembelé, Ansu Fati en Pedri liggen al langere tijd in de lappenmand en ook was er in de tijd van Ronald Koeman een akkefietje tussen assistent-trainer Alfred Schreuder en de medische staf. Hierom heeft Xavi de knoop doorgehakt en de hoofd medische staf, Ramon Canal, ontslagen. De nieuwe coach heeft daaropvolgend direct een nieuwe fitness coach aangesteld. Een nieuwe hoofd medische staf is zover bekend nog niet benoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.