Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona betaalt minstens 45 miljoen: Xavi heeft eerste topaanwinst binnen'

'Barcelona betaalt minstens 45 miljoen: Xavi heeft eerste topaanwinst binnen'

22 dec 2021, 15:27

Ferran Torres staat op het punt om te tekenen bij FC Barcelona, meldt het Spaanse medium Diaro Sport. De Spaanse aanvaller komt over van Manchester City.

De onderhandelingen tussen de Barcelona en Manchester City zijn in een vergevorderd stadium. De officiële aankondiging van de transfer wordt volgens Diario Sport al in de komende uren verwacht.

Volgens het Spaanse medium ligt de transfersom veel dichter bij de 45 miljoen euro die Barça vanaf het begin wilde betalen dan de 75 miljoen waar City om vroeg. Sommige Spaanse journalisten reppen over een transfersom van 55 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.