Terug

Volg Vandaag Inside

'Xavi haalt na Dani Alves ook Puyol mogelijk terug naar Camp Nou'

'Xavi haalt na Dani Alves ook Puyol mogelijk terug naar Camp Nou'

13 nov 2021, 13:23

Xavi, de opvolger van Ronald Koeman bij FC Barcelona, is druk bezig met verschillende wijzigingen door te voeren binnen de selectie. Na acht seizoenen keert Dani Alves terug bij de Catalanen en mogelijk maakt voormalig Barça-speler Carles Puyol ook zijn comeback.

Dat meldt journalist Javi Miguel Club van het Spaanse AS. Deze week werd bekend dat Barcelona op zoek moet naar een nieuwe technisch secretaris. Ramón Planes heeft namelijk een verzoek ingediend bij de club dat hij wil vertrekken. Planes is klaar voor een nieuwe uitdaging. Xavi heeft bij de clubleiding aangegeven dat zijn voormalig ploeggenoot Puyol die functie perfect kan invullen.

Puyol speelde maar liefst 600 wedstrijden voor Barcelona en wordt vaak gezien als de beste verdediger en aanvoerder ooit. De oud-voetballer won onder meer drie keer de Champions League met de Catalanen en werd maar liefst zes keer kampioen van Spanje. Eerder in 2019 wees Puyol een functie bij Barcelona als algemeen manager af. Nadat hij was gestopt, werkte Puyol enkele maanden als assistent van Andoni Zubizarreta, destijds de technisch directeur van Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.