Terug

Volg Vandaag Inside

Xavi geeft update over blessure Frenkie de Jong

Xavi geeft update over blessure Frenkie de Jong

25 sep 2023, 14:10

Xavi rekent de komende weken niet op Frenkie de Jong. De Nederlandse international raakte zondag geblesseerd aan zijn enkel in de wedstrijd tegen RC Celta uit Vigo.

"Het is een behoorlijke aderlating voor ons", zei Xavi. "Hij is een fundamentele speler voor ons. Vorig seizoen deed hij het al heel goed. We hebben meerdere spelers met blessures. Ik hoop niet dat dit zijn tol eist. Maar er zijn meerdere varianten die we kunnen gebruiken. We zullen zien hoe het na de interlandperiode met De Jong gaat."

Het lijkt hiermee uitgesloten dat De Jong volgende maand voor Nederland in actie kan komen in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland.

Naast De Jong staat ook Pedri met een blessure aan de kant bij Barcelona. Volgens Xavi gaat het met hem de goede kant op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.